+387 65 200 220

Plakari

U SR BOR, mi razumijemo važnost organizacije u vašem domu. Plakari su ne samo mjesta za skladištenje, već i dio estetike i funkcionalnosti vašeg prostora. Naša ponuda plakara nudi vam priliku da spojite praktičnost sa stilom, stvarajući organizovane prostore koji odražavaju vašu ličnost.

Kreiramo plakare po mjeri koji zadovoljavaju vaše potrebe i odražavaju vašu viziju. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili dizajn koji preferirate, mi stvaramo plakare koji će vam pomoći da organizujete svoj život uz dozu estetike.

 

Plakari po mjeri Prnjavor

Plakari - Organizacija sa Stilom

Naša filozofija se temelji na individualnosti. Razumijemo da svaka osoba ima svoje jedinstvene potrebe i želje kada je u pitanju spavaća soba. Zbog toga svaki komad namještaja… ⇨VIŠE
Svaka kuhinja koja napusti naše prostorije predstavlja sinergiju između estetike i funkcionalnosti. Naš cilj je spojiti praktičnost sa ljepotom kako bi vaša kuhinja bila oaza…⇨VIŠE
Asset 171

Kupatilo

Kreiramo kupatila po mjeri koja su savršenstvo izgleda i praktičnosti. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se postigao harmoničan balans između estetike i funkcionalnosti. ⇨VIŠE
Naša ponuda komoda nudi raznovrsne dizajne i stilove koji se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebna komoda za dnevnu sobu, spavaću sobu ili neki drugi… ⇨VIŠE
Naša ponuda dnevnih soba donosi vam beskrajne mogućnosti za personalizaciju. Bez obzira na vaše želje i potrebe, mi stvaramo dnevne sobe po mjeri koje će vam pružiti funkcionalnost… ⇨VIŠE
Asset 301

Kancelarijski namještaj

Naša ponuda kancelarijskog namještaja nudi raznovrsne dizajne i rješenja koja odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira na veličinu vaše kancelarije ili specifične… ⇨VIŠE

Plakari po mjeri Prnjavor

Naši majstori koriste najkvalitetnije materijale kako bi stvorili plakare koji će vas oduševiti izgledom i izdržljivošću. Svaki komad namještaja prolazi kroz pažljiv proces izrade kako bi se osigurala dugotrajnost i kvalitet.

Dizajniramo plakare koji vam omogućavaju optimalnu organizaciju. Sa policama, vješalicama i fiokama prilagođenim vašim potrebama, naši plakari vam pomažu da svoj prostor održavate urednim i funkcionalnim.

U SR BOR, plakari su više od namještaja – oni su alat za organizaciju i izraz vašeg stila. Pustite da vaš prostor zasija uz plakare koji će vam olakšati svakodnevni život i unijeti dodatni element elegancije.

plakari-prnjavor

Klijenti o nama

Recenzije naših kupaca

Iskustvo koje sam imao sa firmom "Bor Prnjavor" zaista je izuzetno. Njihova posvećenost visokom kvalitetu i pažnja prema detaljima očarali su me od samog početka.

Milomir Vrhovac

Ono što me posebno impresioniralo je profesionalnost i stručnost njihovog tima. Svaki komad namještaja je pažljivo osmišljen i izrađen sa preciznošću.

Nenad Backovic

Njihov nivo pažnje prema detaljima se vidi u svakom koraku, od odabira materijala do završnih obrada. Takođe, imam samo reči hvale za njihovu brzu i efikasnu uslugu.

Nikola Nikola

Nema sumnje da "Bor Prnjavor" ima duboko razumevanje potreba svojih klijenata i posvećenost pružanju najboljeg mogućeg proizvoda.

Stojce M.

Završite svoju potragu za idealnim plakarom danas. Kontaktirajte nas putem telefona na brojeve +387 65 667 329 i +387 65 200 220   ili nas posjetite na adresi Doline BB, Prnjavor 78430. Vaš plakar po mjeri čeka da postane organizacioni centar vašeg prostora.

Translate »