+387 65 200 220

Pelet

U SR BOR, mi vam donosimo inovativno rješenje za efikasno korišćenje biomase – proizvodnju peleta. Peleti su komprimovane bio-gorive napravljene od prirodnih materijala kao što su drvo, piljevina i ostaci drvene prerade. Oni predstavljaju ekološki prihvatljiv izvor energije koji se može koristiti za grijanje domova, poslovnih objekata i industrijskih postrojenja.

Naš proces proizvodnje peleta je temeljan i precizan. Pažljivo biramo sirovine visokog kvaliteta koje osiguravaju konzistentnost i visok energetski sadržaj peleta. Naše tehnologije omogućavaju proizvodnju peleta koji sagorevaju sa minimalnim emisijama i maksimalnom efikasnošću.

Pelet Prnjavor proizvodnja 

Pelet prnjavor proizvodnja - Održiva Energija iz Prirodnih Resursa

Naša filozofija se temelji na individualnosti. Razumijemo da svaka osoba ima svoje jedinstvene potrebe i želje kada je u pitanju spavaća soba. Zbog toga svaki komad namještaja… ⇨VIŠE
Svaka kuhinja koja napusti naše prostorije predstavlja sinergiju između estetike i funkcionalnosti. Naš cilj je spojiti praktičnost sa ljepotom kako bi vaša kuhinja bila oaza…⇨VIŠE
Asset 171

Kupatilo

Kreiramo kupatila po mjeri koja su savršenstvo izgleda i praktičnosti. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se postigao harmoničan balans između estetike i funkcionalnosti. ⇨VIŠE
Naša ponuda komoda nudi raznovrsne dizajne i stilove koji se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebna komoda za dnevnu sobu, spavaću sobu ili neki drugi… ⇨VIŠE
Kreiramo plakare po mjeri koji zadovoljavaju vaše potrebe i odražavaju vašu viziju. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili dizajn koji preferirate, mi stvaramo plakare koji… ⇨VIŠE
Naša ponuda kancelarijskog namještaja nudi raznovrsne dizajne i rješenja koja odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira na veličinu vaše kancelarije ili specifične… ⇨VIŠE

Proizvodnja peleta Prnjavor

Peleti su ekonomično gorivo koje nudi niz prednosti. Oni su čisti, jednostavni za skladištenje i koriste se u specijalizovanim peletskim kotlovima ili pećima. Peleti doprinose smanjenju emisija i očuvanju šuma jer se proizvode od otpadnih drvenih materijala.

U SR BOR, mi vjerujemo u održivost i korišćenje prirodnih resursa za stvaranje čiste i efikasne energije. Naša proizvodnja peleta pruža vam mogućnost da pređete na ekološki odgovornu energiju koja vam donosi toplinu i udobnost, bez kompromisa po pitanju zaštite okoline.

pelet-prnjavor

Klijenti o nama

Recenzije naših kupaca

Iskustvo koje sam imao sa firmom "Bor Prnjavor" zaista je izuzetno. Njihova posvećenost visokom kvalitetu i pažnja prema detaljima očarali su me od samog početka.

Milomir Vrhovac

Ono što me posebno impresioniralo je profesionalnost i stručnost njihovog tima. Svaki komad namještaja je pažljivo osmišljen i izrađen sa preciznošću.

Nenad Backovic

Njihov nivo pažnje prema detaljima se vidi u svakom koraku, od odabira materijala do završnih obrada. Takođe, imam samo reči hvale za njihovu brzu i efikasnu uslugu.

Nikola Nikola

Nema sumnje da "Bor Prnjavor" ima duboko razumevanje potreba svojih klijenata i posvećenost pružanju najboljeg mogućeg proizvoda.

Stojce M.

Saznajte više o našim peletima i kako mogu unaprijediti vaše grijanje. Kontaktirajte nas putem telefona na brojeve +387 65 667 329 i +387 65 200 220  ili nas posjetite na adresi Doline BB, Prnjavor 78430. Uz naše pelete, postignite energetsku efikasnost uz minimalni uticaj na okolinu.

Translate »