+387 65 200 220

Kupatila

U SR BOR, vjerujemo da kupatilo treba da bude mnogo više od običnog prostora za higijenu. Ono treba da bude oaza gdje započinjete i završavate svaki dan, mjesto gdje se osjećate osvježeno i opušteno. Naša ponuda kupatila je posvećena stvaranju luksuznih i funkcionalnih prostora koji reflektuju vaš stil i udovoljavaju vašim potrebama.

Kreiramo kupatila po mjeri koja su savršenstvo izgleda i praktičnosti. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se postigao harmoničan balans između estetike i funkcionalnosti.

Kupatila po mjeri Prnjavor

Kupatila - Oaza Luksuza i Funkcionalnosti

Naša filozofija se temelji na individualnosti. Razumijemo da svaka osoba ima svoje jedinstvene potrebe i želje kada je u pitanju spavaća soba. Zbog toga svaki komad namještaja… ⇨VIŠE
Svaka kuhinja koja napusti naše prostorije predstavlja sinergiju između estetike i funkcionalnosti. Naš cilj je spojiti praktičnost sa ljepotom kako bi vaša kuhinja bila oaza…⇨VIŠE
Asset 261

Dnevne sobe

Naša ponuda dnevnih soba donosi vam beskrajne mogućnosti za personalizaciju. Bez obzira na vaše želje i potrebe, mi stvaramo dnevne sobe po mjeri koje će vam pružiti funkcionalnost… ⇨VIŠE
Naša ponuda komoda nudi raznovrsne dizajne i stilove koji se prilagođavaju vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebna komoda za dnevnu sobu, spavaću sobu ili neki drugi… ⇨VIŠE
Kreiramo plakare po mjeri koji zadovoljavaju vaše potrebe i odražavaju vašu viziju. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili dizajn koji preferirate, mi stvaramo plakare koji… ⇨VIŠE
Naša ponuda kancelarijskog namještaja nudi raznovrsne dizajne i rješenja koja odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira na veličinu vaše kancelarije ili specifične… ⇨VIŠE

Kupatila po mjeri Prnjavor

Naši majstori koriste najkvalitetnije materijale kako bi stvorili kupatila koja će vas oduševiti izgledom i trajnošću. Bez obzira na veličinu vašeg prostora ili stil koji preferirate, mi ćemo stvoriti kupatilo koje će biti savršena kombinacija udobnosti, luksuza i praktičnosti.

Od klasičnih do modernih dizajna, naše kupatilo po mjeri pružaju vam priliku da stvorite prostor koji će vas inspirisati i osjećati se kao vaš lični spa centar.

Kvalitet je naša glavna vodilja, a vaša satisfakcija je naš cilj. Nudimo vam mogućnost da stvorite kupatilo koje će odisati luksuzom i udobnošću, dok se istovremeno prilagođava vašim svakodnevnim potrebama.

Kupatila-prnjavor

Klijenti o nama

Recenzije naših kupaca

Iskustvo koje sam imao sa firmom "Bor Prnjavor" zaista je izuzetno. Njihova posvećenost visokom kvalitetu i pažnja prema detaljima očarali su me od samog početka.

Milomir Vrhovac

Ono što me posebno impresioniralo je profesionalnost i stručnost njihovog tima. Svaki komad namještaja je pažljivo osmišljen i izrađen sa preciznošću.

Nenad Backovic

Njihov nivo pažnje prema detaljima se vidi u svakom koraku, od odabira materijala do završnih obrada. Takođe, imam samo reči hvale za njihovu brzu i efikasnu uslugu.

Nikola Nikola

Nema sumnje da "Bor Prnjavor" ima duboko razumevanje potreba svojih klijenata i posvećenost pružanju najboljeg mogućeg proizvoda.

Stojce M.

Oživite svoje kupatilo sa SR BOR. Kontaktirajte nas putem telefona na brojeve+387 65 667 329 i +387 65 200 220 ili nas posjetite na adresi Doline BB, Prnjavor 78430. Naše kupatilo po mjeri čeka da postane kutak gdje ćete se osjećati kao u vlastitom raju.

Translate »